keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

KEVÄÄNVIHREÄ KAKKU VALKOSUKLAA-SITRUUNATÄYTTEELLÄ

Heti viikon alkajaisiksi sain tehdä pienen tilauskakun. Asiakas toivoi kakkuun keväänvihreää kuorrutetta ja punaista ruusua koristeeksi. Täytteen valmistukseen sain vapaat kädet, joten jatkoin keväistä linjaa ja päädyin täyttämään kakun lemon curdilla ja valkosuklaa-sitruunatäytteellä. 

Sitruunainen makumaailma meni nappiin, sillä kakuntilaaja kertoikin pitävänsä kovasti sitruunan mausta.

VALKOSUKLAA-SITRUUNATÄYTE (⌀20cm kakun kahteen väliin)

200 g valkosuklaata
200 g sitruunarahkaa 
3 dl vispikermaa

Sulata valkosuklaa ja jäähdytä se. Sekoita suklaasula rahkan joukkoon. Vaahdota kerma, lisää suklaa-rahkaseos kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti